Leveringsbetingelser:
Vi sender helsekostprodukter inden for 1-2 hverdage med Postdanmark.
Produkter som ikke er på lager eller er i restordre kan have en længere leveringstid.
Ved kurser, foredrag eller arrangementer regnes leveringen for udført når ydelsen afholdes/påbegyndes. Beløbet bliver trukket på kortet samme dag.

Reklamationsret ved køb af helsekostprodukter:
Akupunkturhuset yder 24 måneders reklamationsret, dog betinget af forbehold for værdiforringelse som følge af reduktion af holdbarhed eller åbning/beskadigelse af produkt. Reklamation skal foretaget indenfor rimelig tid, normalt inden for 2 måneder efter fejlen eller manglen er konstateret.

Reklamationsret ved køb af kurser, foredrag eller andre arrangementer:
Såfremt at kurset ikke levede op til kursusbeskrivelsen yder vi 24 måneders reklamationsret. Reklamationen skal foretages i rimelig tid, normalt senest 2 måneder efter kurset er afsluttet og erstatningskravet skal stå i et rimeligt forhold til den konstaterede mangel.

Fortrydelsesret ved køb af kurser, foredrag eller andre arrangementer:
14 dages fortrydelsesret. Kunden skal tydeligt skriftligt gøre opmærksom på at man ønsker at bruge fortrydelsesretten.

Fortrydelsesret for helsekostprodukter:
Akupunkturhuset yder 14 dages fortrydelsesret på købte helsekostprodukter inkl. vores forsendelsesomkostninger. Vi dækker dog ikke forsendelsesomkostninger for returnering af varen, og tager forbehold for dækning af varer som er forringet i værdi i forhold til modtagelsen (beskadigede varer eller varer som der er forbrugt af).

Forbehold:
Akupunturhuset tager forbehold for tryk- og tastefejl, moms- og afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og aflyste kurser. Akupunkturhuset kan ikke holdes økonomisk eller teknisk ansvarlig når bl.a. følgende omstændigheder indtræder efter aftalens indgåelse og hindrer eller udsætter opfyldelsen af aftalen: Krig og mobilisering, oprør og uroligheder, naturkatastrofer, strejker og lockouts, vareknaphed samt mangler eller forsinkelse ved leverancer fra underleverandører, brand, manglen- de transportmuligheder, valutare- striktioner, import- og eksportre- striktioner, dødsfald, sygdom eller andre omstændigheder parten ikke er herre over.

Fortrolighedspolitik:
Akupunkturhuset forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Akupunkturhuset vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Akupunkturhuset vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.