Hyggeligt og roligt patienthotel i klinikken

Vi byder indenfor i denne historiske funkisvilla fra 1935 i det mest attraktive kvarter i Skive, med professionelt indrettede patientværelser og en stemning af hygge og kvalitet som på et pænt hotel.

Sydlandsk stemning i Skives historiske kvarter

I gårdhaven er der næsten sydlandsk stemning, hvor krydderurter og planter omgiver de hyggelige siddemiljøer. Du kan altid finde læ og sol på solskindsdage. De infrarøde varmere i den overdækkede terrasse forlænger udesæsonen, så du kan nyde den friske luft det meste af året.

Kielgastvej var fra gammel tid en af byens mest attraktive kvarterer, hvor Skives bedre borgerskab byggede nogle af byens smukkeste villaer. Vejen bærer i dag præg af en dejlig ro til trods for den centrale beliggenhed, og det er en fornøjelse at gå en tur og betragte de kønne gamle huse i kvarteret. Skov og strand er ikke længere væk end det kan nås på en rask gåtur.

Værelserne

Suiten: Det største og smukkeste værelse af de tre med opsigtsvækkende vinduesparti, kingsize seng, dejlig indretning og fuld udsigt til historiske Kielgastvej igennem de dobbelte terrassedøre.

4 overnatninger 1875,-

Sydfløjen: Det mellemste og mest afsides værelse af de tre med eget bad. Hyggeligt indrettet med queensize seng og loft i kip. Vores gæsters foretrukne værelse.

4 overnatninger 1675,-

Kammeret: Vores hyggelige 1-personers værelse og det mest økonomiske valg, hvis du rejser alene.

4 overnatninger 1375,-

Tillæg pr. nat pr. ekstra overnattende gæst 150,-

Spisesteder og indkøb

Der er under 300 meter til enden af gågadenettet, hvor du finder en velassorteret Rema 1000 og adskillige shoppingmuligheder.

På billedet ovenfor ses Restaurant Strandtangen, beliggende direkte på lystbådehavnen 1500 m væk, som serverer varieret mad af høj standard, ligesom Hereford Beefstouw også gør og er ligeså beliggende på Lystbådehavnen.

Herudover finder du Café Helmuth på Posthustorvet, Det Italienske Bøfhus ca. 800 meter fra klinikken og Bistroen i Føtex ved Banegården.

Udflugter på Skiveegnen

Selvom det er vigtigt med afslapning ugen igennem, har patienterne næsten altid også overskud til at komme ud og se lidt af området. Vi sætter en ære i at komme med gode råd, kort og brochurer, så I får den bedst mulige oplevelse af jeres ophold. De fleste bliver overraskede over, hvor mange smukke steder der findes på Skiveegnen, her nævner nogen stykker af de mest populære blandt vores patienter.

Krabbesholm Skov
500 meter fra klinikken starter en kuperet bøgeskov, og følger man stien igennem de hyggelige kolonihaver, er der ikke langt til Limfjorden, lystbådehavn og byens to bedste restauranter.

Jenle
Jeppe Åkjærs kunstnerhjem formidler i dag fortællingen om en af vores vigtigste digtere og sangskrivere. Omgivet af smuk natur indbydes til en vandretur. En køretur på ca. 10 km.

Kaas
20 km vest for Skive stikker Kås-hoved ud som et øde og forblæst sted i Limfjorden, men her er også fantastiske udsigter og et bjergtagende landskab.

Flyndersø & Stubbergård Sø
Kun 7 væk begynder Danmarks største hedesø-område, som byder på vandrestier igennem troldekrat. Midt på en halvø i Stubbergård Sø ligger der en seværdig klosterruin, og ”mosestien” med sine træbroer.

Fur
30 km. og en kort sejltur væk, ligger limfjordsøen Fur, som imponerer med sin dramatiske nordlige kyststrækning. Det er en storslået oplevelse på en solskinsdag, som byder på fossiler, klinter og fantastiske udsigter. En travetur kan passende afsluttes med lidt til ganen på Fur Bryghus eller den hyggelige pandekagecafe Herrens Mark.

Mors
25 km nord for Skive går Sallingsundbroen op til Limfjordsøen Mors. Den nordøstlige side af øen er klart den mest naturskønne, med de smukke udsigtspunkter Hanklit og Feggeklit. Feggesund Kro kan anbefales, hvis man er til store portioner ål – kroen ligger ved en af Danmarks mindste færgelejer, og der er en sjov stemning af “verdens ende” over stedet.