Hjælp dig selv med TankeFeltTerapi!tft-video

Første TFT selvhjælpsvideoer i Danmark
TankeFeltTerapi er utroligt velegnet til selvhjælpsøvelser, og øvelserne kan være en god måde at “snuse” til hvad TFT er og hvordan effekten føles. Vi har produceret 3 videoer for henholdsvis stress, angst og afhængighed.

Selvhjælpsvideoerne er baseret på Roger Callahan´s TFT øvelser, og er På 7-8 minutter vil du sansynligvis opleve at din stress, angst eller følelse af afhængighed vil blive betydeligt mindre.

Punkterne som bliver brugt i øvelserne kom Callahan frem til igennem hans omfattende observationer af tusindvis af patienter i 1980´erne. Punkterne vil have effekt på 70-90 % af befolkningen. De sidste 10-30% vil kun kunne rammes ved individuel behandling. Bemærk at selvom standard behandlingerne virker på dig, så vil individuel TFT behandling have dybere og længere effekt.

Se evt http://www.rogercallahan.com/

“Individuel”

Da vi manglede et godt redskab til brug for individuel selvhjælpsøvelser, producerede vi en video som vi har kaldt “individuel”. Denne video kan kun benyttes hvis du har haft en terapisession i klinikken, og fået en individuel selvhjælpsalgoritme med hjem. Ofte sender vi selvhjælpsøvelser med som supplement og forebyggelse, det er en fantastisk lettelse for mange mennesker at opleve at de selv på under 10 min kan slippe af med f.eks. angst eller stress. Man har også mulighed for at deltage i vores TFT kurser, hvor du har mulighed for at opleve behandlingen på egen krop.

Selvhjælpsvideoer